MJT Doezum 2017

MJT Doezum.... het was weer super!

Afgelopen Woensdag vertrokken er 2 meisjes teams vanuit Warmenhuizen om voor de 4e keer deel te nemen aam het meerdaags jeugd toernooi Doezum in  Groningen. Het hele jaar kijken de meiden al uit naar dit enorme volleybalfeest. Anja en Oskar gingen al vroeg in de middag heen om mooie plekken voor de tenten te bemachtigen en dat was gelukt.

Om 18.00 uur was de opening en daarna startten al direct de eerste wedstrijden. Met onze meisjes B  ( de B meiden die in de A jeugd spelen speelden het NK in Emmeloord ) waren mee:  Floor, Jade, Janthe, Krista, Lois, Lotte, Rosa, Kim en Zinah tegen Dynamo zij verloren weliswaar met  0-2 maar na een nerveuze start kwamen ze al meer in hun spel en lieten een prima indruk achter. Onze meiden A (Amber, Cindy, Daphne, Indra, Lieke, Lois, Luka, Renske, Rosa en Pernilla) moesten om 20.40 spelen tegen SV Dynamo dat werd een prachtige overwinning 2-0 De meiden A wonnen alle 4 de wedstrijden. Donderdag van VK Vestjaeland, Impala en Dovo/Hujades . De meiden B raakten steeds beter op elkaar ingespeeld. Lois was helaas geblesseerd geraakt en nu moest Lotte de spelverdeling op zich nemen. Op vrijdag werden de meiden eerste in de poule. Heel knap want het team was gemiddeld drie jaar jonger dan de sterke tegenstanders. Ze mochten op zaterdag voor de plaatsen 5 tm 7 spelen.

Dit alles gebeurde onder het ruim opgekomen Warmenhuizer publiek. Er weer heel wat B&B in de buurt verhuurd aan de vele (Dinto) ouders die zoals alle voorgaande jaren  de meiden kwamen aanmoedigen, verzorgen met vers fruit en drinken en  natuurlijk gezellig nazitten en meefeesten Op vrijdagen kwamen Denise,Fleur, Jamilla, Jente, Linda, Lynn, Nikki, Melissa  met ouders ook langs om aan te moedigen , Daphne op te pikken en door te reizen naar Emmeloord.

Die avond speelde de meiden A de kruisfinales tegen Emmen het was een wedstrijd op hoog niveau en werd gewonnen met 2-0 . Wat een feest de Fi--Finale Fi-Fi-Finale is bereikt. Alle meiden werden in de kantine toegezongen door de supporters, teams van verschillende verenigingen. De feesttent stroomde vol en het ging door in de kleine uurtjes.

Toen de finaledag. De B meiden kwamen eerst in actie en moesten het met 3 sets van 23-25 net aan afleggen tegen de Meeuwen en Taurus. Een mooie 7e plaats was echt iets om trots op te zijn.   Toen de finale van de meiden A. Sudosa Assen pakte de eerste set. Dinto gaf niet op en de pot op zeer hoog niveau kwam weer in evenwicht:1-1. De beslissende derde set was ongelooflijk spannend. Sudosa won met 15-12. Een hele mooie 2e plek met een gouden randje.

MJT Doezum.... het was weer super!

Anja, Oskar, Margret ,Joop,  Jose en Pim bedankt voor de goed verzorging .Alle ouders (en het waren er weer veel) Anton en Lida opa en oma’s bedankt voor jullie support

mjt10 (Medium) mjt10 (Medium)
doezum1 (Medium) doezum1 (Medium)
doezum2 (Medium) doezum2 (Medium)
doezum3 (Medium) doezum3 (Medium)
doezum4 (Medium) doezum4 (Medium)
doezum6 (Medium) doezum6 (Medium)
MJT6 (1) (Medium) MJT6 (1) (Medium)
doezum12 (Medium) doezum12 (Medium)