Dintospelers naar Portugal

ingevoerd op 4-7-2014

Wie denkt dat het volleybalseizoen als binnensport afgesloten is, heeft niet helemaal gelijk .... Maandagmorgen, 1 juli om 4.30 uur stonden vele spelers van het RTC Alkmaar in hun oranje trainingspakken in de vertrekhal van Schiphol klaart om naar Portugal te vertrekken. Daar spelen zij van mee in een groots opgezet toernooi: ”The Summercup”. 1500 deelnemers uit Portugal, Spanje, België, Frankrijk, Nederland en Noord-Ierland spelen daar diverse wedstrijden.

Vanuit Dinto spelen Joris Berkhout met de nieuwe aanwinsten van het JB1 team Koen Vlaar en David Bes in het jongens team <15 jaar. John Berkhout is de coach. Denise Goemans en Linda Schipper spelen in het meisjes team <14 jaar en hebben Danielle Dekker mee als begeleidster. Daphne Verkamman speelt in het meisjes team <16 jaar. Verder zijn Ulla Berkhout en Geriette Schipper mee als super supporters.

Via de website www.lousavolleybalclube.com/summercup/ (http://www.lousavolleybalclube.com/summercup/) kun je via de livestream enkele wedstrijden van onze Dinto spelers volgen.
Vanavond (2 juli) keken we naar RTC Alkmaar M<16 tegen Club Pacensa (Spanje). Het RTC team won met 3-0.

Maandagnacht komen onze jongens en meisjes weer aan op Schiphol met hopelijk veel succes en een ervaring rijker.
Dintospelers naar Portugal - The Summercup Dintospelers naar Portugal - The Summercup