Dinto CMV 3e van Nederland

Op 24 mei heeft het cmv team in Eindhoven 3e plaats veroverd in de Final-Four:

Na in de poule gewonnen van Set-up uit Wildervank (25-12/25-17) en verloren van Polaris uit Helmond (21-25/18-25), moest het in de laatste poule wedstrijd tegen Alterno Apeldoorn gebeuren om door te gaan naar de kruisfinale. De spanning liep hoog op in de 1e set en ondanks een gedegen spel werd verloren 19-25. Na een wijziging van team en de spanning naar de achtergrond te drukken, wisten we deze set, na elk punt nadrukkelijk te vieren (dat vergaten we in de voorgaande set) met 25-15 te winnen. Na wat onderling rekenwerk door de coaches kwamen we tot de conclusie,we zijn door! Doelstelling gehaald, bij de 1e vier van Nederland.
In de kruisfinale tegen VCV Varseveld (de latere kampioen), wonnen we tot onze vreugde de 1e set 25-22. Vervolgens gooiden de tegenstanders er een schepje op, en door veel service geweld werd deze set met 17-25 verloren. Toch wat teleurgesteld stonden we in de beslissende set snel met 8-2 achter. Na het wisselen van speelveld pakten we het goede spel weer op. Na elke winstpunt dit uitbundig te vieren en luid aangemoedigd te worden door de supporters, werd de stand bij 10-10 gelijk getrokken. Alles was nog mogelijk en na een 13-11 voorsprong waren we dichtbij een finaleplaats. Helaas konden we de wedstrijd niet naar ons toetrekken en werd deze set met 14-16 verloren.
De laatste wedstrijd om de 3e en 4e plaats was er eentje van ontlading en veel spelplezier. Tegen Somas/activa draaide het allemaal om veel spelvreugde en er werd vrijuit gespeeld. We hoefden niet te winnen hielden we onszelf voor, maar door het uitzinnige plubliek inclusief de C en B meiden, groeiden we boven onszelf uit. We gingen geloven in de winst en vieren de punten met veel blijheid, met 25-23 wonnen we de set. Na een gewijzigde teamsamenstelling, we wilden dat iedereen speelde, gingen we op de zelfde voet verder en ook deze set werd met 25-22 gewonnen. Door dit resultaat,waren we uitzinnig van vreugde met de behaalde 3e plaats !
Voor deze 8 fantastische meiden was de dag een rollercoaster van emoties. Er was stress , verdriet , teleurstelling, maar aan het eind grote blijdschap en feestvreugde met de behaalde plaats.
En ook de zeer trotse coach deelde mee in de dubbele feestvreugde omdat ook de B meiden, met dochter Lieke als libero, een 3e plaats behaald hadden.

cmv team bestaat uit : Zus , Janthe, Lotte, Zoe, Noelle, Sam, Suuz en Robin. Coach : Eelko Veldhuis
het team met Eelko het team met Eelko
Eelko observeert de tegenstander Eelko observeert de tegenstander
Even een patatje Even een patatje