Zaterdag 28 april openingstoernooi bij de Zandbak

Programma en activiteiten

Zaterdag 28 april is het zover. Dan gaat beachvolleybalclub ‘de Zandbak’ beginnen aan alweer het derde seizoen. Dit zal gebeuren door middel van een spetterend openingstoernooi, een clinic voor de jeugd onder begeleiding Vincent Pirovano (top beachvolleybaltrainer in Nederland) en een gezellig beachtoernooi voor de senioren. Uiteraard is er een drankje te nuttigen en zullen we de traditie voortzetten, door aan het einde van de middag de barbecue aan te steken.
 
Clinic voor de jeugd
Speciaal voor de opening van de beachvolleybal hebben we Vincent Pirovano (een top beachvolleybaltrainer) weten te strikken, die de jeugd van de Zandbak de fijne kneepjes van het beachvolleyballen zal bij brengen. Het bestuur van de Zandbak hoopt daarom dat alle jeugdleden komen en mee willen doen aan deze clinic. Uiteraard zijn ook niet leden van harte welkom om mee te doen aan de clinic, om zo het beachvolleyballen een keer te ontdekken!

De clinic voor de jeugd start om 13.30 uur en duurt tot 14.45 uur (aanvang 13.00 uur).

Officiële opening van de Skeelerbaan
Op zaterdag de 28ste zal ook de skeelerbaan officieel worden geopend door de burgemeester van Harenkarspel Evert Vermeer.Tevens zal Koen Verweij (Nederlands langebaanschaatser en inline-skater) een demonstratie verzorgen op de skeelerbaan. Tijdens deze activiteiten, die plaats vinden tussen 15.00 en 16.00 uur, liggen de activiteiten op de beachvolleybalvelden even stil. Maar ook voor ons is het natuurlijk leuk om naar een professionele top schaatser te kijken.

Opening skeelerbaan met top schaatser Koen Verweij tussen 15.00 en 16.00 uur.

Beachtoernooi voor de senioren en de oudere jeugd
Om 16.00 uur gaan we beginnen met het senioren beachtoernooi. Ook de ouder jeugd is van harte welkom om zich in te schrijven voor het toernooi. Iedereen die het leuk vindt om even lekker een balletje te slaan of kennis wil maken met beachvolleybal kan zich aanmelden op de dag zelf. We zullen terplekke de teams samenstellen en de poules indelen.

Het beachtoernooi voor de senioren is van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor zaterdag 28 april staat er een leuk programma voor u klaar. Dus iedereen die kennis wil maken met beachvolleybal en wel eens wil weten hoe het is om met zand tussen je tenen te sporten is van harte welkom! Graag tot de 28ste!!!

Het programma voor zaterdag 28 april
13.00 – 13.30 uur  Ontvangst van de jeugd

13.30 – 14.45 uur  Clinic voor de jeugd o.b.v. top beachvolleybaltrainer Vincent Pirovano

14.45 – 16.00 uur  Officiële opening van de Skeelerbaan door Burgemeester Vermeer.
Tijdens de opening van de skeelerbaan zijn er geen activiteiten op de beachvolleybalvelden. De jeugd die mee heeft gedaan aan de clinic krijgen iets te drinken met wat lekkers. De senioren kunnen zich aanmelden voor het beachtoernooi.

16.00 – 18.00 uur  Senioren Beachtoernooi (inclusief de oudere jeugd)

Rond 17.30 uur  aansteken BBQ

Voor meer informatie kunt u de website van de club in de gaten houden. Hier zal alle informatie op terug te vinden zijn: http://www.beachvolleybal.org (http://www.beachvolleybal.org)

Hopelijk tot dan en neem het mooie weer mee!

‘Het Zandbakteam’ 
Zaterdag 28 april opening van het seizoen bij beachvollebalvereniging de Zandbak Zaterdag 28 april opening van het seizoen bij beachvollebalvereniging de Zandbak
Zaterdag 28 april opening van het seizoen bij beachvollebalvereniging de Zandbak Zaterdag 28 april opening van het seizoen bij beachvollebalvereniging de Zandbak