Beachvolleybalclub de Zandbak verlaagd contributie

Voor het beachvolleybalseizoen 2012

Het bestuur van beachvolleybalclub de Zandbak heeft besloten de contributie voor het beachvolleybalseizoen 2012 te verlagen.

De nieuwe tarieven zijn als volgt:

• € 15,-- Lidmaatschap om onbeperkt te kunnen spelen (geen training)
• € 30,-- voor alle jeugd jonger dan 18 jaar inclusief training en onbeperkt spelen
• € 40,-- voor de senioren inclusief training en onbeperkt spelen


Aanmelden als lid bij Beachvolleybalclub de Zandbak
Meld je nu aan bij de gezelligste beachvolleybalclub van Noord-Holland en je kunt vanaf 28 april 2012 (openingstoernooi (http://www.beachvolleybal.org/nw-23771-7-3387065/nieuws/opening_beachvolleybal_seizoen_bij_de_zandbak.html)) lekker beachvolleyballen met het zand tussen je tenen!

Je kunt je aanmelden door je naam, geb.datum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres door te geven aan de ledenadministratie dezandbak@quicknet.nl (mailto:dezandbak@quicknet.nl) o.v.v. lidmaatschap beachvolleybal.

Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, schriftelijk of per mail minimaal een maand vóór aanvang van het nieuwe seizoen dat begint op 1 mei.

De beachvolleybalvelden zijn open van 28 april 2012 (openingstoernooi (http://www.beachvolleybal.org/nw-23771-7-3387065/nieuws/opening_beachvolleybal_seizoen_bij_de_zandbak.html)) tot en met september/oktober om lekker te kunnen beachen. De trainingen zullen starten vanaf 7 mei. Iedereen kan zich aanmelden als lid van de Beachvolleybalclub!
Beachvolleybalclub de Zandbak uit Tuitjenhorn en Warmenhuizen verlaagt contributie. Beachvolleybalclub de Zandbak uit Tuitjenhorn en Warmenhuizen verlaagt contributie.