US Grastoernooi 2011: GroetjUS uit de Rimboe

In het weekend van 18 en 19 juni 2011 organiseert US Volleybal het US Grastoernooi. Een echte must voor de buitensportliefhebber. Deelname is voor alle niveaus mogelijk en naast een fantastisch volleybalweekend zorgen we natuurlijk weer voor een supersfeer. Het toernooi zal ook dit jaar weer plaatsvinden op de prachtige voetbalvelden van TOG in Amsterdam Watergraafsmeer.
 
Het thema van deze 22e editie is GroetjUS uit de Rimboe. Denk hierbij aan het SBS 6 programma ’Groeten uit de Rimboe’. Wij nemen jullie mee naar ontoegankelijke tropische wouden en integreren met inheemse stammen.
Op vrijdag zorgen we voor een gezellige borrel. Op zaterdag is er een spetterend dansfeest. Natuurlijk kun je vanaf vrijdagmiddag je tent weer neerzetten op het terrein, zodat je lekker dicht bij de gezelligheid kunt overnachten. De zondag ziet er hetzelfde uit als vorig jaar. We spelen een kleiner separaat toernooi dat later begint en een meer relaxed karakter heeft. Indien je na de zaterdag -feestavond geen volledig team meer op de been kan brengen, dan kan je jezelf individueel opgeven en matchen wij je aan een ander uiteengevallen team (zoveel mogelijk op eigen niveau). Er wordt 3x3 gespeeld van 11 tot 15 uur.

Voor meer informatie, kijk op onze website www.usvolleybal.nl (http://www.usvolleybal.nl) en op Hyves usgrastoernooi.hyves.nl.
Zorg dat je er dit jaar ook bij bent!

Let op: online inschrijvingen zijn gestart!