Komend weekend Champion Open NK Beach in Hoek van Holland

bron: Nedelandse volleybalbond

Kim Slijkerman, lid van beachvolleybalclub ”de Zandbak” en Puck van den Berg doen a.s. weekend mee aan het Open NK Jeugd. 

Komend weekend staat in Hoek van Holland het Champion Open NK Jeugd plaats. Op zaterdag wordt er in de leeftijdcategorie onder 14 en onder 18 bij de jongens en meisjes gespeeld, op zondag in de leeftijdcategorie onder 16 en onder 20 jongens en meisjes.

Het Open NK Jeugd is een van de onderdelen die door sponsor en kledingmerk Champion zijn geadopteerd. Dat merken de deelnemers in ieder geval. Alle teams ontvangen alle een prachtige Champion beachvolleybal. Bovendien ontvangen de jongen en meisjes in de categorie <16 die op het podium eindigen ’a day as a beach pro’. Zij lopen een dagje mee met de Nederlandse beachvolleybaltoppers in Den Haag.
De gehele Nederlandse jeugdtop, is aanwezig. De wedstrijden in de regionale beach circuits dienden als voorbereiding op dit toernooi. Veel teams maken gebruik van de mogelijkheid om op twee toernooidagen uit te komen. Bijna alle teams in de categorie <20 jaar hebben ranking punten vergaard in het senioren beachvolleybal, eerste en tweede divisie en zelfs in de Jiba Eredivisie.