Nieuwe website www.beachvolleybal.org online.

Nog even en dan gaat het echt beginnen... Maar de eerste start is al gemaakt en wel met een super mooie nieuwe website.
 
Hiervoor gaat onze speciale dank uit naar Jurgen van Baar en drukkerij coster en kok (http://www.costerenkok.nl) uit Tuitjenhorn, vanwege het fantastische ontwerp wat een echte beachvolleyballer zal aanspreken.
Maar ook Windkracht Internet (http://www.windkracht.nl) uit Schagen moeten we natuurlijk niet vergeten. Door de sponsoring van het product Standaardsite (http://www.standaardsite.nl) kunnen wij alle beachvolleyballers in Nederland vanaf nu (via het internet) op een perfecte en snelle manier informeren.
 
Wat kunt u op de website www.beachvolleybal.org allemaal verwachten..? Om te beginnen een nieuw uniek concept in Noord Holland en misschien wel uniek in heel Nederland. ”Mooi weer” internet toernooien. Wie wil er nou niet een lekker potje beachvolleyballen, maar dan alleen als het mooi weer is? Dat is nu vanaf mogelijk en meer daarover lees je op de site.
 
Beachvolleybalclub.., Naast het organiseren van toernooien ook trainen of ’s avonds lekker vrij ballen (beach free) op de beachvolleybal velden van de club..? vanaf komende zomer is dit mogelijk. Door een mooi initiatief en een goede samenwerking tussen volleybalvereniging Dinto uit Warmenhuizen en de Boemel uit Tuitjenhorn. Binnenkort zullen er beachvolleybal velden worden gerealiseerd op een mooie locatie in de regio.
 
Beach fun..., De mooiste beach foto’s, de beach agenda, ff beach shoppen in de online shop en nog veel meer beach fun binnenkort beschikbaar op de site.
 
Beach kamp..., In de zomervakantie met je vrienden of vriendinnen even een weekje beachvolleyballen, golf surfen, GPS tochten doen en nog veel meer..? ga mee op beach kamp... Op de site vind je meer info.


Richard en Emiel in actie Richard en Emiel in actie
Beachvolleybaltoernooi in Petten Beachvolleybaltoernooi in Petten
Beachvolleybal: Elles, Bianca en Esther Beachvolleybal: Elles, Bianca en Esther
Gezelligheid met Nikki en de rest van de beachvolleyballers Gezelligheid met Nikki en de rest van de beachvolleyballers